Aanleggen schuimbetonvloer in Purmerend

Woodstock Vloeren is bezig met het aanleggen van een schuimbetonvloer in Purmerend. Met hun expertise en vakmanschap zorgen ze voor een solide en duurzame vloer die perfect aansluit bij de behoeften van hun klanten.

Woodstock staat bekend om hun uitstekende werk in de bouwsector en hun toewijding aan kwaliteit. Ze gebruiken geavanceerde technieken en materialen om ervoor te zorgen dat elke vloer die ze maken voldoet aan de hoogste normen.

Of het nu gaat om een woning, bedrijfspand of ander project, Woodstock heeft de kennis en ervaring om een schuimbeton op maat te maken. Ze luisteren naar de wensen van hun klanten en leveren altijd maatwerkoplossingen die aan alle verwachtingen voldoen.

Met Woodstock Vloeren in Purmerend bent u verzekerd van een professionele service, betrouwbaarheid en vakmanschap. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe vloer of uw huidige vloer wilt renoveren, Woodstock staat voor u klaar om uw dromen werkelijkheid te laten worden.

Eerst hebben folie geplakt en nu brengen we schuimbeton aan over 2 dagen gaan wij de vloerverwarming aanbrengen zodat we daar dan weer een cementgebonden vloer overheen smeren hier in Purmerend wordt de eindvloer PVC.

Subsidie duurzame energiemaatregelen

Telefoonnummer: 085-4846144
Bij geen gehoor: 0226-427785
Whatsapp: Stuur ons direct een bericht
E-mailadres: info@woodstock-vloeren.nl

Onder voorwaarden kunt u voor duurzame energiemaatregelen aan uw woning in Purmerend subsidie aanvragen. Maatschappelijke organisaties kunnen deze subsidie aanvragen voor hun gebouwen. De totale maximale vergoeding is € 2.500, – per adres. Heeft u een huurwoning in Purmerend? Neem dan snel contact op met de woningbouwvereniging in Purmerend.

Bent u op zoek naar manieren om uw woning duurzamer te maken? Dan is het goed om te weten dat er subsidies beschikbaar zijn voor duurzame energiemaatregelen. Met deze subsidies kunt u financiële ondersteuning krijgen bij het nemen van energiebesparende maatregelen in uw huis.

Een van de bedrijven die u kan helpen bij het aanvragen van deze subsidie is Woodstock Vloeren. Zij hebben jarenlange ervaring op het gebied van duurzaamheid en kunnen u voorzien van deskundig advies. Door samen te werken met Woodstock Vloeren kunt u niet alleen profiteren van de subsidie, maar ook zorgen voor een energiezuinige en comfortabele woning.

Of het nu gaat om isolatie, zonnepanelen of andere duurzame maatregelen, Woodstock Vloeren staat klaar om u te helpen bij het realiseren van uw duurzaamheidsdoelen. Neem vandaag nog contact met hen op en vraag een adviesgesprek aan. Samen kunnen we werken aan een groene toekomst!

Schuimbeton is een duurzame en efficiënte manier om je huis te isoleren. Lees verder en ontdek hoe je jouw woning comfortabeler kunt maken, terwijl je ook nog eens bespaart op je energierekening.

Voor welke woning kunt u subsidie aanvragen?

Hieronder krijgt u een overzicht van voorziening(en) en/of maatregel(en) waarvoor subsidie kan worden aangevraagd. Op de website van de overheid vindt u een uitgebreide uitleg van onderstaande begrippen.

Technische maatregelen

Gemeente Purmerend vergoedt voor isolatie maximaal 25% van de gemaakte kosten. Deze 25% mag niet hoger zijn dan het hieronder genoemde bedrag per voorziening op 2-10-2023:
Zonneboiler € 150 per m2 paneeloppervlak
– Lage temperatuurverwarming € 450 per woning (pas op! Niet op vloerverwarming)
Warmtepomp € 230 per kW
– Douchewater-warmtewisselaar € 125 per stuk

Bouwkundige maatregel

– Dakisolatie met minimale isolatiewaarde Rc≥ 2,5m2 K/W: € 15 per m2.
– Bodem/Vloerisolatie met schuimbeton minimale isolatiewaarde Rc≥ 2,5m2 K/W: € 11,50 per m2.
– Spouwmuurisolatie met minimale isolatiewaarde Rc≥ 1,3m2 K/W: € 8,40 per m2.
– Paneelisolatie met minimale isolatiewaarde Rc≥ 2,5m2 K/W: € 16,55 per m2.
– Isolatie massieve muur met minimale isolatiewaarde Rc≥ 2,5m2 K/W: € 36,60 per m2 3.4 RC is beter.

Vaste vergoeding voor de voorzieningen

– HR++glas met een U-waarde van ≤ 1,2 W/m2K of spouw van 15 mm: € 25 per m2.
– Driedubbel HR+++ glas een U-waarde van 0,7 W/m2K € 50 per m2.
– Dakbedekking vervangen voor groen dak: € 20 per m2.
– Aanschaf elektrische kookplaat onder gelijktijdige permanente verwijdering van de gasaansluiting in de woning: Maximaal € 500.
– Aansluiting op een warmtenet zoals Stadsverwarming Purmerend voor particulieren: 50% van de kosten voor een aansluiting tot een maximum van € 2.500 per woning.
– Aansluiting op een warmtenet zoals Stadsverwarming Purmerend voor maatschappelijke organisaties: 50% van de kosten voor een aansluiting tot een maximum van € 5.000 voor de huisvesting van de instelling in Purmerend.
– Aanschaf regenton: 50% van de kosten voor de aanschaf van een regenton tot een maximum van € 70. (Deze subsidie kan alleen aangevraagd worden als je eigenaar én bewoner bent van de woning. U moet het aankoopbewijs meesturen met de aanvraag).

Alleen voor sportverenigingen:

– Vervangen niet-ledverlichtingsarmaturen van lichtmasten door ledverlichtingsarmaturen: 15% van de kosten tot een maximum van € 2.500.

Asbestsanering daken particulieren:

– Verwijderen asbest: € 10 dak per m2 dat wordt gesaneerd.